Blauw Wit 2
Blauw Wit 2
Staand v.l.n.r.:
Randell van der Steen, Seth ten Pas, Martin Engel, Mike van der Reep, Ivan Karters, Saskia van de Berg, Angelique Hartog,
Tim Jansen, Mark van der Laan, Jeffrey de Deijn en Coach Rini van der Laan.
Zittend vlnr:
Linda van der Veen, Anita Betten, Leanne Aurik, Fenje Haenen, Daphne Mathew, Marthe van der Horst, Romee Robijns en Ester van Tol.

Dalto 2 2Vrijdagavond is Blauw-Wit 2 op overtuigende wijze kampioen geworden in de reserve ereklasse op het veld tegen Dalto 2.
Blauw-Wit nam al snel een voorsprong van 2 - 0, waarna het scoren echter aan beide kanten stokte, vermoedelijk doordat het weer toch van

invloed was op het scorend vermogen van Blauw-Wit en Dalto. Gelukkig was het weer geen reden voor een grote groep Blauw-Wit supportes om toch naar Mijdrecht te komen om het tweede aan te moedigen. In de tweede helft verliep het scoren aan Blauw-Wit kant beter met als gevolg een overtuigende 13 - 7 overwinning. Na het laatste fluitsignaal en de uitreiking van de beker door Jan Sjouke van de Bos werd er in de kantine van Atlantis nog een klein feestje gevierd. Hierbij moet meteen vermeld worden dat de organisatie van de finale door Atlantis uit Mijdrecht op een voortreffelijke manier verzorgd was.
Wij danken de organisatoren van Atlantis dan ook hartelijk voor alle moeite die zij gedaan hebben om het Kampioenschap te doen slagen.
Bron: Website Blauw WitKruisfinale Thuiswedstrijd - Uitwedstrijd        
  Blauw Wit 2 - PKC/Hagero 2   17-11    
  Dalto 2 - Nic./Alfa College 2   18-17   n.v.

 

FINALE Blauw Wit 2 - Dalto 2 13 - 7  (4 - 3)
Datum: 15 juni 2012
Plaats: Mijdrecht, Organisatie Atlantis.
Toeschouwers:  
Scheidsrechter: A Vonhof
Assistent: R Gerritsen
   
Blauw Wit 2:  
   
Dalto 2:  


Verslag Dalto
De finale werd gespeeld bij Atlantis dat alles uit de kast had gehaald voor de organisatie daarvan. Een leuke ontvangst met ballonnen in de Dalto 2 1clubkleuren van beide team, een partytent, muziek, omroeper, kortom aan alles was gedacht. Ondanks het regenachtige weer waren er toch veel supporters aanwezig om de teams aan te moedigen. Over de wedstrijd zelf valt niet veel te vertellen, behalve dat er bij Dalto weinig tot niets lukte, de schoten net net verkeerd vielen en de beleving er onvoldoende was. Bovendien speelde Blauw Wit heel slim op de zwakkere punten van Dalto en benutte die optimaal. Het grote verschil zat in de reboundkracht van zowel de dames (gemiddeld een kop groter) en de heren. Waar Dalto 2 schoten had, had Blauw Wit er soms wel 9. En dan gaan de doelpunten op een gegeven moment vallen. Alhoewel de goals in de eerste helft heel schaars waren met een magere 4-3 ruststand voor Blauw Wit. In de kleedkamer werd heel wat gezegd en het leek in het begin van de tweede helft of de ploeg het toch oppakte. Maar ook nu ontbrak het beetje geluk (moet je natuurlijk ook afdwingen), Dalto kwam nog op 5-5, maar daarna was het Blauw Wit dat het overwicht in doelpunten ging uitdrukken. De ploeg liep uit naar 9-5 en de wedstrijd was gespeeld. De eindstand van 13-7 was geheel terecht. Iedereen had natuurlijk zijn baalmoment na de wedstrijd, maar al gauw overheerste toch het gevoel van "wat was het een mooi seizoen, landskampioen in de zaal, vele gewonnen mooie wedstrijden, finale op het veld". Kortom, een topseizoen dat eindigt met een zilveren schaal. En voor volgend seizoen nog wat te wensen.


Bron: Website Dalto

Alle artikelen op een rijtje van meest gelezen naar minst gelezen