KCC/Delta Logistiek B1 verslaat in de zaalfinale Fortuna/MHIR B1
Lees meer ...
DeetosSnel B1 wint de veldfinale van Groen Geel B1.
Lees meer ...
GKV(G) B1 Nederlands kampioen in de 1ste klasse.
Lees meer ...
Weidevogels B1 pakt in Sliedrecht de titel in de 1ste klasse.
Lees meer ...
De Korfrakkers B1 winnen de dames zaaltitel tegen Rosolo B1.

B1 heeft op 13 juni 2015 geschiedenis geschreven. De eerste oranjewitte Nederlandse Korfbal Kampioen ooit. Ooit? Oh, ja, ongeveer 80 jaar geleden werd een twaalftal, gehuld in een verticaal oranjewit gestreept wollen tenue met zwarte broek kampioen van Nederland van de Christelijke Korfbal Bond.

In de verzuilde tijd dus. Nu, in 2015 in een strak gestreden fel oranjewit tenue, pakten de 8 van B1 overtuigend de titel op ons eigen complex. Dik en dik verdiend! Onder aanvoering van Bart Driesprong en voortreffelijk gecoacht door Henno Ploeg en Roy de Vlaming werd na een aarzelende start Nieuwerkerk/Trekvogels aan de kant gezet. Oranje Wit heeft op NKD15 in de mondiale korfbalhoofdstad een heel duidelijk stempel gezet. Een geweldig slot van een sportief prachtig seizoen! Het eerste gepromoveerd naar de Ereklasse, B1 Nederlands Kampioen en verder nog veel meer kampioenen in alle geledingen van de club.

Mogelijk gemaakt door alle actieve leden van de club en heel veel ouders die trouw supporter zijn van hun kinderen en de vereniging. Niet alleen B1 mag zich kampioen weten. Alle vrijwilligers, ouders, barhulpen, scheidsrechters, trainers, chauffeurs, commissieleden, beheerders, schoonmakers, leden van de supportersvereniging en wie dan ook met een oranjewit hart zijn met hen kampioen! Het bestuur is met jullie op zijn dordts schapetrots!

Alle artikelen op een rijtje van meest gelezen naar minst gelezen