DeetosSnel C1 pakt de zaaltitel tegen Nieuwerkerk C1
Lees meer ...
Achilles C1 wint veldfinale van Oranje Wit C1
Lees meer ...
Drachten/van der Wiel C1 pakt zaaltitel
Lees meer ...
Sporting Delta C1 de sterkste in Leiderdorp
Lees meer ...

2007-2008 KCC VanSantenMakelaars C1 veld
Dames: Heleen Fetter, Bianca Kalkman, Tessa Noordzij,
Milou Wierenga, Res: Sanne Bouwman, Lilly Weeda.
Heren: Mark Behrens, Emiel Houwerzijl, Wouter Kouwenberg,
Nik v.d. Steen, Res: Edwin Rolloos, Stephan Vriesde.
Trainers/Coaches: Leroy de Waard en Wilrik Wassink.
Fysio: Chantal Meyer,

Het eerste feestje van de Nationale korfbaldag is voor KCC/Van Santen Makelaars. In een spannende wedstrijd met leuke acties en bij tijd en wijlen ook pittig fysiek spel van KCC won de ploeg van Wilrik Wassink en Leroy de Waard uiteindelijk met 8-9 van Oost-Arnhem/Hotel Warnsborn C1.Na een vroeg initiatief voor KCC/Van Santen middels twee treffers van Nick van de Steen kwam Oost-Arnhem langzaam beter in de wedstrijd. Na de gelijkmaker van Steven Csupor hielden beide ploegen elkaar echt in evenwicht. Een verdiende strafworp gemaakt door Heleen Fetter zette de ploeg uit Capelle aan den Ijssel bij rust op een 4-5 voorsprong.
Wat Linda Eijkhout en Astrid van Aggelen hun ploeg in de rust gegeven hebben zal een raadsel blijven. Feit was dat Oost Arnhem na de rust feller uit de stratblokken kwam en brutaal de leiding pakte. Tijmen Boshuizen was daarbij na het maken van de 8-6 de gevierde man. En toen Milou Wieringa ook nog een strafworp miste voor KCC leek de strijd gestreden.
De misser vanaf de stip aan de andere kant (Gjalt de Vries) gaf echter weer hoop voor de zwartwitten. Nog een keer werd de rug gerecht en dat bleef niet zonder resultaat. Bianca Kalkman, Milou Wierenga zorgden voor een hernieuwd evenwicht vijf minuten voor tijd. Maker van het eerste doelpunt zorgde met nog anderhalve minuut op de klok voor de genadeklap. Nick van de Steen haalde de trekker over en bezorgde de titel bij KCC/Van Santen, dat het beste gebruik maakte van de vage grenzen die scheidsrechter Boerma stelde.
Bron: Website KCC.

KRUISFINALES
KCC/VanSantenMakelaars C1 - KVS C1 7-3
Oost-Arnhem/Hotel Warnsborn C1 - TOP(S) C1 7-7 11-11 Oost-Arnhem wint met 5-4 de strafworpen
FINALE
KCC/VanSantenMakelaars C1 - Oost Arnhem 9-8

Alle artikelen op een rijtje van meest gelezen naar minst gelezen