DeetosSnel C1 pakt de zaaltitel tegen Nieuwerkerk C1
Lees meer ...
Achilles C1 wint veldfinale van Oranje Wit C1
Lees meer ...
Drachten/van der Wiel C1 pakt zaaltitel
Lees meer ...
Sporting Delta C1 de sterkste in Leiderdorp
Lees meer ...

Groen Geel C1
Dames: Nina Floris, Lucia Schwering, Merle Hendriks, Mylaine Eggers, Elise Al, Fleur Gruijs, Lisanne de Bruin.
Heren: Yannick Heijne, Thijs van Nieuwenhuizen, Terence Griemink, Jesse van de Berg, Yorne Dik, Kevin Dik.
Trainer/Coach: Rob Malanus

 

Wat kan een mens tevreden wakker worden…..

We (ik vooral) hadden vooraf nogal praatjes gehad…We wilden in de zaal op het hoogste niveau opereren en dat vonden de bobo’s niet goed, daar zouden we nog niet aan toe zijn volgens een begeleidend mailtje bij de afwijzing van ons verzoek om een wildcard. Dit speelde ook bij Roda, die meenden ook een team te hebben, die meer dan gemiddeld zou zijn……

En daar stonden we dan samen in de finale….Wij hadden op het veld terecht verloren van de Westzaners, omdat wij toen net niet scherp genoeg waren en Roda juist wel….Wat wordt het deze keer?  Roda verraste ons door anders op te stellen, maar Pim en Kevin hadden Groen Geel C1 3duidelijk uitgelegd aar het bij Roda omging….Om Hidde en om Amber. Zo mocht Kevin het opnemen tegen Hidde en Fleur moest tegen Amber. Uiteraard met steun van de andere vakgenoten en we kunnen stellen, dat die missie is geslaagd. Hidde kon niet lekker schieten en werd onzeker en Fleur legde Amber goed aan banden, precies de juiste afstand houden, zodat het schot geforceerd was en de doorbraak onmogelijk. De 8-4 overwinning was dan ook volkomen terecht en dat gaven de coaches van Roda dan ook toe. De stand is 1-1.. -J

Kampioen……..Ta Ra Ta Ra!

Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst in de finale komen. De eerste wedstrijd is dan altijd cruciaal. Mijn reisje naar Groningen om Asko aan het werk te zien bleek nuttig, Asko speelt met 2 B-aspiranten in het team (met een juniorenpostuur) en daar moet je wel mee omgaan. Dat ging goed, uiteindelijk had iedereen zijn zenuwen in bedwang (al duurt dat bij Terrenc altijd even langer… -J) en de 6-4 overwinning was vooral een tactische overwinning en dat is voor C-aspiranten best knap. Tegen HKV-OE ging het van een leien dakje… Ondanks slordigheden (stippen!) werd het een 11-3 overwinning, HKV-OE was duidelijk onder de indruk van ons spel, maar hebben zich knap gerevancheerd door later ook Asko te verslaan. Albatros was het sterkste team in onze poule en vooral vrij fysiek, toch oogden wij sterker, maar dan moet het wel waarmaken. Verdedigende slordigheden hielden Albatros in de strijd, sterker ze namen in de laatste minuten zelfs de leiding….Gelijk was voor ons voldoende……en dat werd het ook. Een knappe stip van Terrenc (alles onder controle) Pffff 4-4 was eigenlijk onder de maat, maar wel genoeg!

Het is een ijzeren wet….Zonder geluk wordt je nooit kampioen in een toernooi met zulke korte wedstrijden, daarom erg knap dat we dit toch konden bewerkstelligen…..De scheidsrechters waren duidelijk verkeerd geïnstrueerd. Daar waren alle coaches het over eens, ieder lichamelijk contact werd direct bestraft met vrije ballen en met stippen, die stonden vandaag echt in de uitverkoop. In geen enkele afdeling wordt op dit niveau zo pietluttig gefloten. Dico heeft huisarrest vanwege zijn gele kaart en ook ik mag volgend weekend niet uit……’Goed verdedigd Terrenc’, bij de laatste (verdedigde goal) van de (overigens sympathieke) B-aspirant van Asko in de laatste seconden……was ook goed voor geel….

De finale scheids deed zijn werk gelukkig prima, zodat deze wedstrijd niet beïnvloed werd.

Pijnlijk is altijd de keuzes die je als coach moet maken over wie wel en wie niet. Nina kreeg het voordeel van de twijfel in de eerste wedstrijd, maar een herstelde Mylaine is nu eenmaal meer aanvallender… en speelde ook verdedigend op het oude niveau! Jesse had meer moeite om zijn uitsluiting te verwerken. Jesse is snel en technisch, maar in het fysieke geweld te kwetsbaar. Ook dat is een leermoment, maar geen leuke…gepasseerd te worden om een factor die je niet in de hand hebt.

Tot donderdag nagenieten….Dinsdag geen training en dan donderdag (18.30 uur) buiten (!) aan de slag. Donderdag zal ik mededelen hoe we op het veld verder gaan. De C-2 speelt in de kampioenspoule en ook dat is geen kattenpis……

Bron verslag: Website Groen Geel.
Bron foto: Jos Spijkerman
Bekijk hier het persbericht van Groen Geel.

Ook Organisator Odik heeft een fotopagina, klik hier om de foto's te bekijken.

HET KAMPIOENSCHAP VAN NEDERLAND WERD GESPEELD IN BARNEVELD, ORGANISATIE ODIK.

Poule A   Poule B
Asko C1 - Groen Geel C1 4 - 6 Mid Fryslân C1 - Dalto C1 6 - 8
Eibernest/Vrolijk C1 - Albatros C1 4 - 10 Roda C1 - Swift (M) C1 6 - 8
Albatros C1 - Asko C1 4 - 3 Swift (M) C1 - Mid Fryslân C1 2 - 7
Groen Geel C1 - Eibernest/Vrolijk C1 11 - 3 Dalto C1 - Roda C1 7 - 9
Groen Geel C1 - Albatros C1 4 - 4 Mid Fryslân C1 - Roda C1 3 - 6
Asko C1 - Eibernest/Vrolijk C1 4 - 5 Dalto C1 - Swift (M) C1 4 - 5
Eindstand poule A   Eindstand poule B
Groen Geel C1 5 - 5 21-11 Roda C1 3 - 4 21-18
Albatros C1 5 - 5 18-11 Dalto C1 3 - 4 20-19
Eibernest/Vrolijk C1 3 - 2 12-25 Mid Fryslân C1 3 - 2 16-16
Asko C1 3 - 0 11-15 Swift (M) C1 3 - 2 14-18
Finale
Groen Geel C1 - Roda C1 8 - 4
3de/4de plaats
Albatros C1 - Dalto C1 7 - 5
5de/6de plaats
Eibernest/Vrolijk C1 - Mid Fryslân C1 4 - 6
7de/8ste plaats
Asko C1 - Swift (M) C1 3 - 4


OVERIGE VERSLAGEN

Albatros
De korfbalploeg van Albatros C1 is derde geworden op NK voor districtsteams in Barneveld. Door het eerder behaalde kampioenschap in de 1e klasse G werd door C1 al promotie naar de Hoofdklasse afgedwongen.
De ploeg van Alex Kok en Melissa en Nathalie Hoogendoorn begon uitstekend in de grote Veluwehal en klopte het felle Eibernest met 4-10. Het team werd daarbij gesteund door een groep van zo’n 80 Zwijndrechtse supporters en de sfeer in de sporthal was de hele dag uitstekend.
Ook de tweede wedstrijd tegen de stugge Drenten van Asko werd gewonnen en dus moest de laatste poulewedstrijd de beslissing brengen. Aangezien het Wormerse Groen Geel een beter doelsaldo had moest Albatros deze wedstrijd winnen en daarom was de 4-4 puntendeling net niet voldoende voor de finale.
In de wedstrijd om de 3e en 4e plaats had Albatros de teleurstelling van het missen van de finale blijkbaar alweer verwerkt. De ploeg trad lichtelijk vermoeid, maar uitermate gedreven aan tegen de qua lengte kleinere ploeg van Dalto uit Driebergen. Albatros scoorde in de eerste minuut meteen de 1-0 en kwam eigenlijk niet meer in gevaar. Jammer genoeg moest Geert Leendert na het scoren van de laatste treffer geblesseerd het veld verlaten.
De grote roodwitte brigade kon de ploeg toejuichen na de 7-5 overwinning die een heuse beker opleverde. Ongeslagen, een ervaring rijker en een fantastische dag als herinnering voor Alice, Armelle, Caroline, Dylene, Lisanne, Geert-Leendert, Michiel, Thomas en Youri, de coaches Nathalie, Alex en de afwezige Melissa en de reserves Janniek, Niels, Sander en Timo.
Het publiek genoot met volle teugen en kon tussen de wedstrijden door buiten in het zonnetje de wedstrijden evalueren. De complimenten gaan naar de prima organisatie van de vereniging ODIK.
Albatros kijkt nu al uit naar de veldcompetitie …. immers, deelname aan zo’n toernooi smaakt naar meer!
Albatros C1
Albatros C1.
Dames: Dylène Hoogendoorn, Lisanne Ligtelijn, Alice Verduijn, Caroline Punt, Armelle Freriks.
Heren: Michiel den Toom, Youri Fortuin, Geert – Leendert v.d. Maten, Thomas Marquart.
Trainers/Coaches: Alex Kok, Melissa Hoogendoorn en Nathalie Hoogendoorn

Bron: Website Albatros.

Dalto
Op een spannend Nederlands Kampioenschap voor districtteams in Barneveld werd Dalto C1 vierde van de acht deelnemende teams. Een mooie prestatie voor deze jonge ploeg, die vandaag heeft laten zien wat ze korfballend al kunnen, hoewel ze fysiek wat minder sterk waren dan de andere teams. Een compliment ook aan de trainers Patrick en Natasja die het team dit jaar veel hebben geleerd, met een resultaat dat er mag zijn. Groen Geel werd de terechte winnaar. Bij de ploegvoorstelling kwam Dalto uiteraard op in de gloednieuwe trainingspakken. De Veluwehal was goed gevuld met vaak in clubkleuren gehulde supporters van de ploegen uit het hele land. Odik uit Barneveld had dit jaar de organisatie op zich genomen. De eerste wedstrijd konden we nog toekijken hoe Groen Geel met 6-3 van Asko won (in de andere poule), waarbij de beide coaches van de winnende ploeg zich overigens al snel zo groen en geel ergerden dat ze allebei een gele kaart kregen wegens commentaar op de leiding.

Daarna moest Dalto aan de bak tegen Mid Fryslân. De eerste goal was een omdraaibal van Cédric, maar daarna namen de Friezen het heft in handen: 1-3. Na de 2-3 van Cédric miste Paula een stip en scoorden de Friezen via een afstandsschot de 2-4 ruststand. Op het NK duurt de rust maar 1 minuut en daarna was het woord aan de schutters van Dalto. Kevin D. scoorde direct de 3-4 in een ingestudeerde variant, en van grote afstand de 4-4. Mid Fryslân kwam op 4-5, maar Paula trok de stand gelijk met een zelf verdiende stip. Nog een afstandsschot van Kevin D. bracht Dalto op voorsprong, maar weer werd het gelijk. Vakwissel, Paula in de aanval, en ja hoor: 7-6. Even leek het weer gelijk te worden, maar Mid Fryslân miste een onterecht gegeven stip, en dat was dan wel weer terecht. Met nog een zuiver afstandsschot scoorde Paula 8-6, en dat was de eindstand na een prima tweede helft.

In de tweede wedstrijd tegen Roda werd het direct 0-1 uit een afstandsschot, maar via Helène (korte kans) en Conner nam Dalto een voorsprong. Dalto had in de eerste helft het betere spel, maar telkens weer kwam Roda langszij: 2-2, 3-2 door Bram, 3-3, 4-3 Michelle (stip), 4-4, 5-4 Helène (doorloopbal) en 5-5 uit een stip. Tien doelpunten in 12 minuten en dat was eigenlijk een compliment aan beide ploegen. In de tweede helft was RodaDalto C1 qua felheid en fysieke kracht net iets sterker en betaalde het grote overwicht in lengte zich uit. Het zat Dalto ook niet mee dat lopen door Roda niet werd gezien in de aanval waar de 5-6 uit viel. Het werd zelfs 5-7, waarna Dalto weer kon aansluiten via Bram (6-7). Roda liep echter uit naar 6-8. Via een doorloopbal van Conner werd het weer spannend (7-8), maar Roda besliste de wedstrijd vanaf de stip (7-9).

Alle vier de ploegen in de poule hadden nu één wedstrijd gewonnen en één verloren, dus het kon nog alle kanten op. De laatste wedstrijd tegen het sterk ogende Swift werd heel spannend. Swift begon fel en had een paar goede aanvallen, maar toch bracht Cédric Dalto op voorsprong. Dat werd zelfs een comfortabele voorsprong van 3-0 door een doorloopbal van Helène en een vrije bal van Kevin D. Swift kwam voor de rust tot 3-1 terug. Daarna liet ook het vak van Paula een ingestudeerde variant zien die zij fraai met een doorloopbal afrondde, 4-1. Swift scoorde echter direct daarna 4-2 en zelfs 4-3 uit een stip. Toen kwam er grote consternatie, want er werd abusievelijk van vak gewisseld, en Dalto maakte via Paula gelijk een doelpunt. De tegenstanders reclameerden echter dat de vakwissel niet geldig was, en het doelpunt werd afgekeurd. De wedstrijd leek te kantelen toen Swift via een omdraaibal 4-4 maakte, maar Helène verdiende met een doorbraak een stip, die Paula benutte voor 5-4. Er volgden nog enkele bloedstollende momenten, Tessa kwam nog in het veld, en de winst was voor Dalto. Klasse!

Omdat Roda echter ook gewonnen had, was Dalto op onderling resultaat tweede in de poule. Geen verkeerd resultaat als je ziet hoeveel groter en fysiek sterker de andere ploegen op het toernooi waren, maar vanwege het nipte verlies tegen Roda was het gevoel dat er misschien nog meer in gezeten had. Daar staat dan eerlijk gezegd wel tegenover dat de twee gewonnen wedstrijden ook nipt waren en anders hadden kunnen uitpakken.

In de wedstrijd om de derde plaats speelde Dalto tegen Albatros, een eveneens flink uit de kluiten gewassen ploeg die de finale nipt had gemist, maar wel 5 punten uit 3 duels had gehaald. Albatros scoorde in de eerste aanval direct de 0-1, maar Bram zorgde voor de gelijkmaker, en vierde zijn doelpunt met een grote vreugdesprong. Het fysieke overwicht van Albatros gaf hen duidelijk de betere kansen, ze liepen uit naar 1-3 en 2-4. Bij Dalto was de fut er een beetje uit, maar toch wist het steeds de aansluiting te houden via Paula (2-3) en Kevin D. (3-4). Albatros miste veel kansen, miste ook een stip, liep herhaaldelijk met de bal, maar schoot toch van afstand mooi de 3-5 binnen. Paula (4-5) en Kevin D. (5-6) wisten ook in de tweede helft nog de aansluiting te houden, maar meer zat er gewoon niet in, het werd 5-7 en daarmee was de vierde plaats een feit.

In de finale won Groen Geel met 8-4 van Roda en daarmee ging het kampioenschap terecht naar
de ploeg die -behalve dat zij de meeste en felst uitgedoste supporters had- ook korfballend het beste voor de dag kwam, gefeliciteerd!

Bij de prijsuitreiking mocht Michelle de beker voor de 4e plaats in ontvangst nemen. Merle, Rianne en Tamara reikten namens de JTC aan alle spelers een leuke attentie uit. De afsluiting van een voor de spelers en supporters mooie dag!

Michelle, Roos, Kevin, Conner, Kevin, Manon, Paula, Bram, Cédric, en Helène, gefeliciteerd met jullie 4e plaats, en uiteraard ook de reserves Fabienne, Tessa, Jérémie, Mika en Bente bedankt.
Dalto C1
Dalto C1
Dames: Manon, Paula, Michelle, Roos, Helène.
Heren: Kevin, Bram, Conner, Kevin en Cédric.
Trainers/Coaches: Patrick en Natasja.
Bron: Website Dalto.


Mid Fryslân
Na een week met veel zenuwen op vrijdag de laatste training voor het NK. We kregen allemaal een vest met naam en nummer erop. We gingen niet al te zwaar trainen want “morgen” was de belangrijke dag.

s ’Ochtends vroeg om acht uur vertrok de bus naar Barneveld. We gingen samen met alle supporters in een grote bus. We moesten 2 uurtjes rijden en kwamen toen aan in Barneveld. We gingen ons klaarmaken voor de teampresentatie.
Daarna onze eerste wedstrijd tegen Dalto. Na de laatste woorden van de top coaches Marvin en Rudmer kon de wedstrijd beginnen. We waren wel erg aan elkaar gewaagd en gingen mooi gelijk op. Het werd 4-2 voor ons, maar we verloren uiteindelijk met 6-8.

Na een teleurstellende wedstrijd tegen Dalto begonnen we sterk tegen ons volgende tegenstander Swift. Het was niet een spannende wedstrijd, want we kwamen al gauw voor. Dat kwam doordat wij de wedstrijd leidden. Het werd maar liefst 7-2 voor ons. We waren heel blij en konden er weer met z’n allen tegenaan.

De derde wedstrijd werd heel spannend want we stonden bovenaan in de poule van door ons doelsaldo. Als we deze wedstrijd wonnen stonden we in de finale. We moesten het opnemen tegen Roda. We kwamen al snel op achterstand door onnodige fouten en kregen maar liefst 5 strafworpen tegen. De eindstand werd dan ook 3-6 voor Roda wat natuurlijk wel jammer was want de finale ging aan onze neus voorbij.

Toen moesten we om de vijfde of zesde plaats strijden. We speelden die wedstrijd zonder Rudmer want die ging op wintersport. Maar we hadden een goede vervanger namelijk Jan Visser. We mochten de reserveshirts van de selectie aan en daar waren we heel erg trots op. De vierde wedstrijd voor ons en ook de laatste van het NK speelden we tegen Eibernest Vrolijk. We speelden weer helemaal ons spelletje en dat kon je ook wel zien aan de score. We stonden eerst 5-0 voor en het werd 6-4 voor ons.

We kijken terug op een heel leuke dag, die we schouder aan schouder met ons team en de supporters hebben doorgebracht. We knokten ervoor en zijn uiteindelijk op een 5e plaats geëindigd en daar kunnen we trots op zijn!Mid Fryslan C1
Mid Fryslân C1
Dames v.l.n.r.: Janneke, Melissa, Janne, Sybrecht en Siety
Heren v.l.n.r.: Martijn, Dirjan, Hattum, Robert en Maurice
Trainers/coaches: Marvin en Rudmer.Bron: Website Mid Fryslân


Eibernest/Vrolijk
In Barneveld mocht onze C1 op het NK voor C-jeugd zich meten met de andere kampioenen uit de 1e klasse. Een verdienstelijke 6e plaats was het resultaat. Het toetje van de zaalcompetitie was een korfbaldag met alles erop en eraan: een knap georganiseerd toernooi met aspirantenkorfbal op een niveau om van te smullen
Voor de Eibers begon de dag al vroeg. Om 8 uur vertrok de bus met spelers, reserves, ouders, begeleiders en supporters. Met gespannen koppies zaten de kinderen op de achterbank. Een lichte onzekerheid over wat ons te wachten stond en enige vrees of iedereen voldoende fit zou zijn hielden de gemoederen bezig.
In de Veluwehal aangekomen bleek pas goed hoeveel dit toernooi te betekenen heeft. Alle verenigingen hadden een grote supportersschare meegenomen en ook onze geelgroene konijnen en trommelaars lieten flink van zich horen. Onder luid gejuich werden de 8 ploegen aan het publiek voorgesteld. Het Haagse confettikanon werd door de zaalcommissaris niet erg op prijs gesteld maar het bracht de sfeer er wel lekker in. De Eibers zouden van zich laten horen!
In de eerste wedstrijd was Albatros uit Zwijndrecht onze tegenstander. Ondanks de spanning werd er aan beide kanten effectief korfbal gespeeld en liep de stand tot 4-4 gelijk op door treffers van Vincent en Patrick. Daarna raakten we de grip op de wedstrijd kwijt. Albatros kon met twee sterke heren het verschil maken en liep gemakkelijk uit naar 4-10. Omdat de wedstrijdjes maar zo kort duurden kregen we ook niet meer de kans om ons te herpakken en moesten we ons eerste verlies incasseren.
De volgende tegenstander was Groen Geel, de favoriet voor de eindtitel. Dit goed op elkaar ingespeelde team was vorig jaar al landskampioen D-jeugd geworden en het was duidelijk dat ze ook vandaag met niets minder dan de titel tevreden zouden zijn. Aan vechtlust ontbrak het de Eibers niet maar we kwamen er helaas toch niet echt aan te pas. Een erg strak fluitende scheids deelde maar liefst 9 strafworpen uit, waardoor we ook al niet aan ons eigen spelletje toekwamen. De 3-11 was misschien wat geflatteerd maar Groen Geel kon zich de terechte winnaar noemen. De belangrijkste opdracht voor ons was om de moed erin te houden en alle koppies weer omhoog te krijgen.
In de laatste poulewedstrijd troffen we de Drentse formatie Asko. Eibernest/Vrolijk kroop uit hun schulp en lieten hun beste korfbal zien: brutaal en onbevangen. Patrick opende al snel de score. Voor Bo was het binnen een paar minuten einde oefening. De keelpijn en koorts van de afgelopen dagen eisten hun tol. Op wankele benen en met haar laatste krachten knalde zij nog één keer van grote afstand de bal erin: 2-0. Een korte opleving van Asko, die het vooral moest hebben van één heer van het formaat Schwarzenegger, bracht de stand op 2-3. Daarna konden wij met doelpunten van Vincent en Patrick de wedstrijd naar onze hand zetten. Met 5-4 floot de scheidsrechter de wedstrijd af en vierden wij onze eerste overwinning.
Door in de poule als derde te eindigen speelden we de finale om de 5e en 6e plaats. Er stond nog wel iets belangrijks op het spel. Een plek bij de eerste vijf gaf namelijk recht op promotie naar de hoofdklasse. Met Mid Fryslân mochten we uitvechten wie als vijfde ploeg zou eindigen. Ondanks dat we zeker niet onder hoefden te doen voor deze ploeg stonden we toch al snel op een 0-5 achterstand. De vermoeidheid speelde ons parten. Na een strafworp van Patrick gingen we met 1-5 de rust in. De pauze van 1 minuut was nauwelijks voldoende om op adem te komen. Op ons tandvlees en door goals van Vincent en Joan bereikten we toch nog een eindscore van 4-6. We hadden de wedstrijd verloren maar onze eer gered.

In de finale van het toernooi zagen we hoe Groen Geel tegen de andere finalist Roda de NK-titel pakte voor een volle, groengeel gekleurde zaal. In onze dromen zullen die kleuren de volgende keer onze successen glans geven.

Wij danken Odik uit Barneveld voor de vlekkeloze organisatie van het toernooi. Maar wij prijzen vooral onze eigen Eibernest aanhang voor hun onvoorwaardelijke steun en onze jeugdcommissie voor de prima begeleiding. Het was een mooie Eiberdag!
Eibernest Vrolijk C1
Eibernest/Vrolijk C1

Dames v.l.n.r.:  Judith Janssen, Bonita Goldman, Tamar Capel, Julia Lebbink, Amber Ocak, Joan Scheepers.
Heren v.l.n.r.: Vincent v.d Spek, Patrick Bonemeijer, Thomas Taal, Jasper Hartman.
Coaches: Sonja Lebbink en Nanda van Meerbeek.
Trainers: Wouter Bohmers, Arno van Meerbeek en Arienne Simonis (Ontbreekt op de foto).

Bron: Website Eibernest.


Asko C1
ASKO C1
Dames v.l.n.r.: Lysanne Koster, Lieneke Pries, Saro Kanthappu, Marit Smit, Maaike Koster, Laura Sloot.
Heren v.l.n.r: Daniël Zonderman, Tom Hulsebosch, Martijn Klingenberg, Roald schoenmaker, Stefan Broersma, Rob Terpstra.
Trainers/Coaches: Daan Bakker en Jesper Elzenaar.
Teambegeleider: Harm Jan Scheepstra
Verzorgster: Betsie Ketelaar of Marijke Popken.
Roda C1
Roda C1
Dames: Melanie Berends, Amber Vromans, Leanne Molenaar, Thalia Rhijnsburger, Nynke Pitt
Heren: Hidde Pettinga, Gerben Molenaar, Sven de Jong, Kjeld Volkers, Koen Hauzendorfer
Trainers / coaches: Arjan Rhijnsburger en Robert Berends
Teambegeleider: Edwin Molenaar (Niet op de foto)
Swift C1
Swift (M) C1
Dames: Elif Arpaci, Simone Kant, Noortje Oosterhoff, Lisanne Pouwer, Anne Vogel, Birrit Witteveen, Aïsja Zuidweg.
Heren: Jouke Binsma, Stephan den Boer, Ricardo Desmedt, Dylan Gillissen, Gijs Gillissen, Derek Hoogenboom.
Trainers/Coaches: Joren Gillissen en Steven Meerburg.
Teambegeleiding: Carla Pouwer en Stijn Gillissen.

Alle artikelen op een rijtje van meest gelezen naar minst gelezen