DeetosSnel C1 pakt de zaaltitel tegen Nieuwerkerk C1
Lees meer ...
Achilles C1 wint veldfinale van Oranje Wit C1
Lees meer ...
Drachten/van der Wiel C1 pakt zaaltitel
Lees meer ...
Sporting Delta C1 de sterkste in Leiderdorp
Lees meer ...
Het toernooi werd gespeeld in Nuenen, georganiseerd door NKV.

Uitslagen poule A Uitslagen poule B
Wit - Blauw C1 - NKV C1 6-4 Hoogkerk C1 - Phoenix C1 7-12
GKV C1 - ROHDA C1 8-4 ASVD C1 - Oranje Wit C1 3-4
GKV C1 - NKV C1 11-4 Phoenix C1 - ASVD C1 7-4
Wit - Blauw C1 - ROHDA C1 7-4 Oranje Wit C1 - Hoogkerk C1 9-4
GKV C1 - Wit - Blauw C1 7-7 Phoenix C1 - Oranje Wit C1 7-4
ROHDA C1 - NKV C1 2-5 ASVD C1 - Hoogkerk C1 1-5


Eindstand poule A Eindstand poule B
GKV C1 3-5 26-15 Phoenix C1 3-6 26-15
Wit - Blauw C1 3-5 20-15 Oranje Wit C1 3-4 17-14
NKV C1 3-2 13-19 Hoogkerk C1 3-2 16-22
ROHDA C1 3-0 10-20 ASVD C1 3-0 8-16


Finale
GKV C1 - Phoenix C1 6-6 10-10 GKV C1 w.n.s.
3de/4de plaats
Wit - Blauw C1 - Oranje Wit C1 7-7 Wit-Blauw C1 w.n.s.
5de/6de plaats
NKV C1 - Hoogkerk C1 4-11


2008-2009 Wit-Blauw C1 veld
Wit-Blauw C1
Bron foto: Website Wit-Blauw.

VERSLAGEN
ROHDA
Zaterdagochtend 7.45 uur. Het is verzameltijd voor de C1 en de D1.
Rene ontvangt alle spelers en reserves en geeft ze een mooi killerbee shirt (ontworpen door Lisette ) met hun naam en nk erop. Een leuk aandenken.
De bus van de C1 stond al te wachten. In stappen dan maar. De bus was niet vol maar gelukkig waren er wel wat supporters mee. 8.05 uur de bus vertrekt na een omweg hebben we de snelweg bereikt. Renee Scheerman en Lisette probeerde aan de supprters de killerbee shirts te verkopen. Ruud ging het shirt even showen. Het heeft geholpen de verkoop ging van start. We moesten ook nog alle zwarte en gele ballonnen opblazen en Karin R. was erg goed in het vast knopen van de ballon aan een touwtje. Om de nare smaak van het blazen weg te werken was het tijd voor koffie en thee met een lekker koekje erbij. Af en toe een kleine file onderweg maar we kwamen toch op tijd aan. We werden om 10.00 uur verwacht en precies 10.00 uur kwamen wij aan. Het complex zag er goed uit. Het weer was ook goed.
Een beetje de boel verkennen en een Rohdahoekje creeren. Na wat denkwerk kregen wij de partytent ook nog in elkaar. Wat Rohdakleuren langs het hek binden en het kan beginnen.
10.30 uur alle ploegen werden voorgesteld en de conclusie was dat wij toch wel een redelijk kleine ploeg hebben. De wethouder van sport was ook nog aanwezig en heeft nog een toespraak gehouden. (heel belangrijk dat zo iemand even zijn gezicht laat zien)
11.00 uur Rohda C1 tegen GKV C1
Helaas begonnen wij slecht. GKV mocht uit nemen Wij waren niet direct attent en kregen een strafworp tegen. 1-0 GKV wist ook 2-0 te scoren vanuit een afstandschot.2008-2009 ROHDA C1 veld
Marit staat goed af te vangen en de dame van Noell staat ook bij Marit. Dus staat Noell helemaal vrij. Marit ziet dit en gooit snel de bal naar Noell en zij maakt deze bal af 2-1 GKV weet weer te scoren van afstand 3-1. Nu mocht de eerste aanval het weer proberen en wij kregen weer hoop. Roy staat voor de aangeef en kan zich omdraaien en zijn heer maakt een overtreding strafworp. Roy benut deze en het staat nu 3-2 De aanval kreeg wel kansen maar helaas werden ze niet afgemaakt. GKV scoorde nu weer vanuit een vrije bal. 4-2 Wij bleven moed houden Jair kreeg uit een vrije bal een strafworp maar helaas deze was mis.
Daar ging GKV weer 5-2. Deze aanval had ook veel kansen de bal bleef ook lang in de aanval en gelukkig niet voor niets Tom scoorde 5-3 Ik weet niet of de scheidsrechter vond dat wij te dichtbij kwamen maar we kregen een strafworp tegen (kadootje) 6-3 GKV scoorde weer vanuit een vrije bal 7-3. Gelukkig wist Tom nog een keer van afstand te scoren 7-4 En GKV kreeg nog een strafworp mee 8-4. Helaas wij hebben kansen genoeg gehad maar afmaken lukte niet. GKV heeft veel minder balbezit gehad maar wisten wel de kansen goed te benutten. Wij hebben nog twee wedstrijden te gaan.
 
Wit blauw C1 - Rohda C1
Wit Blauw mocht uit nemen en het leek wel of het een herhaling was van de eertse wedstrijd. Bijna het zelfde. Een strafworp tegen 1-0 Gelukkig wisten wij wel anteoord te geven en Roy scoorde vanuit een vrije bal 1-1 WB scoorde ook vanuit een vrije bal 2-1. Jair heeft ook de korf gevonden en scoorde van afstand 2-2 WB speelde rond en kreeg een vrije positie achter de korf 3-2 en 4-2 van afstand. en helaas ook  og 5-2 na een overname. Marit stond onder de korf en Jair kon een doorloopbal nemen en werd het 5-3.
Het lukte ons niet om dichterbij te komen WB scoorde nu vanuit een doorloopbal 6-3 Justin kreeg nog een strafworp mee en helaas ook deze ging mis hier profiteerde WB weer van 7-3  Jair wist het verschil wat kleiner te maken door te scoren van afstand 7-4 Dit was ook de einduitslag.
Deze wedstrijd kwamen wij ook behoorlijk wat lengte te kort. en als alles mee zou zitten dan had het verschil wat kleiner kunnen zijn.
 
Door omstandigheden heb ik geen verslag van de laatste wedstrijd misschien is er iemand die deze nog even kan maken. Helaas hebben wij deze wedstrijd ook verloren, de C1 was klaar.
Dan maar snel naar het veld om Rohda 1 aan te moedigen. Het was dus een beetje een chaotisch einde.
Hoe het in de bus was weet ik niet maar wat ik wel heb gezien is dat een aantal kinderen moeite hebben gehad om afval in het plastictasje te deponeren. Wat een troep.
Rohda 1 was aan het spelen. Een spannende pot. De C1 kwam de kantine in en er was helemaal niemand. Rene heeft de ploeg nog even toegesproken. De ouders hadden nog een leuk aandenken voor de kinderen gekocht. Een wit bord met een teamfoto erop. (leuke foto Ruud). Het merendeel gaat Rohda 1 aanmoedigen. Deze weet op het nippertje in de hoofdklasse te blijven.
Na deze wedstrijd kreeg de C1 nog een satetje met patat aangeboden deze hebben zij gezellig met elkaar op zitten eten. 
Maar goed C1 jullie kunnen in ieder geval zeggen dat wij naar een NK zijn geweest. je hebt het toch maar mee gemaakt.
Het is een ervaring rijker. Jullie hebben jullie best gedaan en het zat helaas niet mee.
Volgende keer beter. Wij zijn toch trots op jullie.

Ik wil alle supporters nog even bedanken voor hun aanmoedigingen
opa oma (Justin),oma moppie, oma Anny, Renee s,Herman (bedankt voor de mooie vlag), Lisette, Maaike P, Ron, Giovanni ,Giorghino, opa en oma Nierop, Therese en Bianca, Arie, vaders en moeders broers en zussen.
Bron: Website ROHDA.

Alle artikelen op een rijtje van meest gelezen naar minst gelezen